Det skriver kunderne til Forlaget Kluddermor

"Jeg skriver til dig, fordi jeg i min 0. Klasse har arbejdet både med din efterårsmappe og til sidst Halloweenmappen. Børnene elsker det simpelthen. Jeg har flere, der dropper legetimen fordi de gerne vil arbejde i mapperne. Så tusind tak for dit arbejde. Hvis du laver en fortsættelse er min klasse bare så klar.
Så mange tak for et dejligt materiale." Bodil Steiner Bruun

”Arbejder i 0. Klasse og bruger mange af jeres materialer. Super gode og billige.” A.M.
”Gode gennemarbejdede materialer. ” I.S.
”Fantastiske spil. Mine klasser har stor glæde af dem .”
”Jeg har købt den store skolepakke til min børnehaveklasse. Jeg bruger spil og opgaver hver dag, og er rigtig glad for dem. De er nemme for børnene at forstå og selv at lave. Jeg har lamineret dem, og lagt dem i plastlommer, så børnene selv kan vælge. Bruger man Ugeskema, er de også perfekte. Jeg er KÆMPEFAN ♥️ ” R.H.
”Er vild med de forskellige opgaver!!! Arbejder i en 0. klasse og bruger ofte disse materialer. Fortsæt endelig med at udvikle” G.O.
”Fantastisk materiale. Det kræver noget forberedelse med laminering og klip, men så er der også mange timers anvendelsesmuligheder for børnene.” M.K.
”Rigtig motiverende for de elever der allerede synes skolen er træls. ” P.V.
”Arbejdet med lyd/bogstav/ord er lidt svært for mange og jeres materialer er bare fantastiske, overskuelige og farverige og de dækker bredt .” M.J.
”Fordi: selvom livet er fyldt med udfordringer, så kan det godt være sjovt og lærerigt. ” A.H.
”Min gode og dygtige kollega har præsenteret mig for jeres fantastiske materialer. Vi har allerede indkøbt disse og vores børn har stor glæde og udbytte af dem. ” J.G.
”Jeg bruger allerede flere af Kluddermors materialer, og de er simpelthen fantastiske, nemme at gå til, eleverne er aktive og de er sjove. ” L.S.
”Det er jo mega gode materialer!!” J.B.
”Åh det var så svært at vælge. Ville helst have valgt det hele til min specialklasse.” C.B.
(De fulde navne ses på Forlaget Kluddermors Facebookside)

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
 
Girl Drawing

Fra Forlaget Kluddermor til alle jer!

Forlaget Kluddermor har besluttet, at alle skoler og institutioner skal kunne være med uanset økonomi, så alle børn får mulighed for at udvikle god sproglig opmærksomhed og et solidt læsefundament.

Derfor udgiver Forlaget Kluddermor en række GRATIS kopimaterialer.

Vi beder som altid om, at I husker at indberette til COPYDAN, hvis jeres skole er udtaget. På denne måde får vi mulighed for fortsat at udvikle gode og gennemarbejdede læringsmaterialer til jer og alle jeres elever.

 

God fornøjelse :-)

 

Billederne her på hjemmesiden, og i alle øvrige materialer af Forlaget Kluddermor, er fra enten Pixabay, Openclipart, Shutterstock eller Wixbilleder.

 Forlaget Kluddermors 

GRATIS materialer

Kluddermors Hjælpepakke

0,- kr. (værdi 440,- kr.)

Kluddermors Solplakat

0,- kr.

MÅNEDENS gave april - Kluddermors Demomappe

0,- kr. 

I denne GRATIS demomappe finder du et lille udsnit af Forlaget Kluddermors over 1000 kopisider. Hvis du ønsker at se nærmere på, hvilke områder der arbejdes med i kopiopgaverne, så gå til https://www.forlagetkluddermor.com/kopiopgaver.

Alle kopiopgaver i denne mappe, og mange flere, vil være tilgængelige i Kluddermors to Kopipakker, som fås på bubbleminds.dk. Søg på : https://bubbleminds.dk/produkt/kluddermors-store-kopipakke/ og https://bubbleminds.dk/produkt/kluddermors-lille-kopipakke/

Kluddermors Fonemskole

0,- kr. (normalpris 270,- kr.)

I Kluddermors Fonemskole får dine elever mulighed for at opbygge et funktionelt bogstavkendskab og få en grundlæggende forståelse for bogstavernes navn, udseende, form og lyd.

Første del af serien beskæftiger sig med vokalerne. Eleverne skal lære at skelne mellem de ni vokaler og kunne lydere sig frem til vokalen i et ord, i første omgang vha. forlydsbestemmelse. Ved på denne måde at træne eleverne i at identificere vokaler i forlyd, kobles de lidt abstrakte lyde på noget langt mere konkret, nemlig ord og billeder fra børnenes egen begrebsverden.

Kluddermors Fonemskoles første del består af i alt 9 vokalbøger/hæfter (á 7 opgavesider hver), hvor eleverne bliver præsenteret for vokalerne og deres lyde. Hvor det overhovedet er muligt er ordenes forlyde lydrette – så ord som f.eks. OST og ENGEL vil ikke indgå. Men der vil forekomme enkelte undtagelser, da der ellers ikke vil være ord nok til hvert bogstav.

NB! Husk altid at indberette Forlaget Kluddermors materialer til COPYDAN, hvis din skole/institution er udtaget.

Alle Kluddermors Skole Bole Bøger

0,- kr. (normalpris 120,- kr.)

Billederne her på hjemmesiden - og i alle øvrige materialer af Forlaget Kluddermor er fra enten Pixabay, Openclipart, Shutterstock eller Wixbilleder.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

©2020 by Forlaget Kluddermor. Proudly created with Wix.com