Forlaget Kluddermors Læringsløb

Uanset om det er Coronatid eller helt almindelig skoletid, så har alle brug for at komme udenfor i den friske luft og bevæge sig, og hvorfor ikke benytte lejligheden til at arbejde med sprog og fonemer på en ny og sjov måde.

Med Kluddermors ti forskellige Læringsløb er der aktiviteter nok til mange timers udeskole. I løbene arbejdes med billedkendskab, farver, overbegreber, rim, sammensatte ord, stavelser, vokaler, konsonanter og ord på to bogstaver.

Hvert løb indeholder én til flere spilleplader, samt mellem seks og 15 poster, alt efter aktivitet og niveau. Der er forslag og regler til O-løb, Stjerneløb, Skattejagt, Stafetløb og Keglestafet, så hvert løb får mange forskellige anvendelsesmuligheder både indendørs og udendørs.

Løbene er også en samarbejdsøvelse, hvor børnene skal arbejde i hold på to-tre, lære at lytte til hinanden, vente på tur, følges ad og inkludere alle, for at komme godt i mål. I hovedparten af løbene er der ligeledes mulighed for differentiering, idet der er forskellige sværhedsgrader på pladerne.

Billederne her på hjemmesiden - og i alle øvrige materialer af Forlaget Kluddermor er fra enten Pixabay, Openclipart, Shutterstock eller Wixbilleder.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

©2020 by Forlaget Kluddermor. Proudly created with Wix.com