Kluddermors Læseprogram trin 23 - to stavelser

 
side25_edited.jpg

Kluddermors Pusleord – Ord på to stavelser

Materialet findes også i følgende pakker:

Skærmbillede 2020-12-30 150103
skolepakken ny forside
alle kluddermors pusleord forsiden
1/1

I dette materiale arbejdes med ord på to stavelser. Elever, som endnu ikke mestrer kunsten at dele ord i stavelser, kan vha. disse pusleord få et tidligt indblik stavelsesdelingen.

 

Kluddermors Staveklemmer III

”Kluddermors Staveklemmer III” med små bogstaver er et anderledes og motiverende redskab til at træne fonemlydene og den vigtige lydsyntese. Der arbejdes her med små kendte ord på fire bogstaver og to stavelser.

Materialet findes også i følgende pakker:

Materialet findes også i følgende pakker:

Skærmbillede 2020-12-30 150103
Kluddermors Spilunivers forside
1/1
 

Kluddermors Kryptexer

”Kluddermors Kryptexer” giver det legelæsende barn et godt redskab til at arbejde videre med den vigtige lydsyntese. Kryptexerne er nye og anderledes i deres opbygning og taler til barnets fantasi. Prøv f.eks. at google ordet sammen med barnet, og tal om, hvad man mon har brugt sådanne kryptexer til tidligere. Måske kan I selv prøve at lave flere.

Materialet findes også i følgende pakker:

 

Kluddermors Stavelsesstjerne

Dette stavelsesspil er en del af ”Forlaget Kluddermors Spilunivers”, der består af i alt 10 brætspil, som alle understøtter udviklingen fra semifonetisk læser til lydbaseret læser. I spillet arbejdes med ord på to stavelser. Elever, som endnu ikke mestrer kunsten at dele ord i stavelser, kan vha. dette materiale få indblik stavelsesdelingen.