Kluddermors Læseprogram trin 25 - 4b sætninger

Kluddermors Sætningsklemmer III

Materialet findes også i følgende pakker:

1/1
 

Dette materiale er tredje del af serien ”Kluddermors Sætningsklemmer”, hvor der arbejdes med sætningslæsning. Elever, som har brug for at øve afkodning af korte sætninger samt læseforståelse, kan vha. dette materiale træne de overordnede strategier.

1/1
 

Kluddermors Drejebøger V

”Kluddermors Drejebøger V” giver det legelæsende barn flere gode værktøjer til lydlig opmærksomhed og danner grobund for en begyndende læseudvikling.

Materialet findes også i følgende pakker:

Materialet findes også i følgende pakker:

1/1
 

Kluddermors Sætningskort

Pakken indeholder både kort med store og små bogstaver, så det er muligt at vælge selv. I pakken findes også 45 sjove billedkort sorteret efter niveau, som kan give inspiration til sætningsdannelse.

Materialet findes også i følgende pakker:

 

Kluddermors Klemmebøger V

I ”Kluddermors Klemmebøger V” arbejdes med læsning af ord på max fire bogstaver. Materialet er en del af en serie på i alt 10 forskellige Klemmebøger, som giver nylæsere mulighed for at træne de grundlæggende trin i læseprocessen. Samtidig giver det dig som lærer et hurtigt indblik i dine elevers læseudvikling.

Kluddermors Læseklemmer X

”Kluddermors Læseklemmer X” med både store og små bogstaver, er en del af en serie på i alt ti materialer. Serien ”Kluddermors Læseklemmer” I – X er et anderledes og motiverende redskab, som hjælper eleverne med at træne fonemlydene og den vigtige lydsyntese, og derigennem påbegynde den allerførste læsning.

Materialet findes også i følgende pakker:

1/1
 

Billederne her på hjemmesiden - og i alle øvrige materialer af Forlaget Kluddermor er fra enten Pixabay, Openclipart, Shutterstock eller Wixbilleder.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

©2020 by Forlaget Kluddermor. Proudly created with Wix.com