Kluddermors Læseprogram trin 28 - vokalforveksling

Kluddermors Lydklemmer I

Materialet findes også i følgende pakker:

1/1
 

Dette materiale er første del af serien ”Kluddermors Lydklemmer”, hvor der arbejdes med vokalforveksling. Elever, som har brug for at lære, at vokaler ofte skrives anderledes end de lyder, kan vha. dette materiale få et tidligt indblik i de forskellige forvekslingsmuligheder.

1/1
 

Kluddermors Lydklemmer II

Dette materiale er anden del af serien ”Kluddermors Lydklemmer”, hvor der arbejdes med vokalforveksling. Elever, som har brug for at lære, at vokaler ofte skrives anderledes end de lyder, kan vha. dette materiale få et tidligt indblik i de forskellige forvekslingsmuligheder.

Materialet findes også i følgende pakker:

Materialet findes også i følgende pakker:

1/1
 

Kluddermors Lydklemmer III

Dette materiale er tredje del af serien ”Kluddermors Lydklemmer”, hvor der arbejdes med vokalforveksling. Elever, som har brug for at lære, at vokaler ofte skrives anderledes end de lyder, kan vha. dette materiale få et tidligt indblik i de forskellige forvekslingsmuligheder.

Materialet findes også i følgende pakker:

 

Kluddermors Lydklemmer IV

Dette materiale er fjerde del af serien ”Kluddermors Lydklemmer”, hvor der arbejdes med vokalforveksling. Elever, som har brug for at lære, at vokaler ofte skrives anderledes end de lyder, kan vha. dette materiale få et tidligt indblik i de forskellige forvekslingsmuligheder.

Kluddermors Vokalsol

I spillet arbejdes med vokaler fra lyd til skrift. Nogle vokaler skrives anderledes end de lyder, andre ikke. Dette får eleven mulighed for at afprøve og indarbejde. ”Vokalsolen” vil sammen med ”Vokalmånen” give et grundlæggende indblik i vokalernes forvekslingsmuligheder.

Materialet findes også i følgende pakker:

skat_edited.png

1/1
 

Kluddermors Vokalmåne

I spillet arbejdes med vokaler fra skrift til udtale. Nogle vokaler udtales anderledes end de skrives, andre ikke. Dette får eleven mulighed for at afprøve og indarbejde. ”Vokalmånen” vil sammen med ”Vokalsolen” give et grundlæggende indblik i vokalernes forvekslingsmuligheder.

Materialet findes også i følgende pakker:

1/1
 

Billederne her på hjemmesiden - og i alle øvrige materialer af Forlaget Kluddermor er fra enten Pixabay, Openclipart, Shutterstock eller Wixbilleder.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

©2020 by Forlaget Kluddermor. Proudly created with Wix.com