Kluddermors Læseprogram trin 5 - stavelsesdeling

Kluddermors Lydkursus III

Materialet findes også i følgende pakker:

1/1
 

I dette opgavehæfte arbejdes med stavelser. Ved at kende principperne for stavelsesdeling, får barnet det første kendskab til lydsegmentering. Forståelsen for, at ord kan deles op i mindre dele, er et essentielt punkt, når der arbejdes med den fonologiske opmærksomhed.

skat_edited.png

1/1
 

Kluddermors Stavelsesmemory

I dette spil arbejdes med stavelser. Ved at kende principperne for stavelsesdeling, får barnet det første kendskab til lydsegmentering.

I spillet er alle vokaler skrevet med rødt. På denne måde inviteres eleverne til en snak om vokalernes særlige betydning i stavelsesdelingen. Én vokal – én stavelse.

Materialet findes også i følgende pakker:

Materialet findes også i følgende pakker:

1/1

Ord er opdelt i stavelser, som er opdelt i bogstaver. Ved at kende principperne for stavelsesdeling, får barnet det første kendskab til lydsegmentering. Forståelsen for, at ord kan deles op i mindre lyde, er et essentielt punkt, når der arbejdes med den fonologiske opmærksomhed.

1/1
 

Kluddermors Klemmeopgaver - klap stavelser I

Materialet findes også i følgende pakker:

 

Kluddermors Klemmeopgaver - klap stavelser II

Ved at kende principperne for stavelsesdeling, får barnet det første kendskab til lydsegmentering. Forståelsen for, at ord kan deles op i mindre dele, er et essentielt punkt, når der arbejdes med den fonologiske opmærksomhed.

Kluddermors Stavelsescirkler

Forståelsen for, at ord kan deles op i mindre dele, er et essentielt punkt, når der arbejdes med den fonologiske opmærksomhed. 

Ved at kende principperne for stavelsesdeling, får barnet det første kendskab til lydsegmentering.

Materialet findes også i følgende pakker:

1/1
 

Kluddermors Lydspil I

I Kluddermors Lydspil I arbejdes med stavelser og overbegreber. Ordene er opdelt efter antal stavelser og er derudover inddelt i grupper efter, hvilket overbegreb de tilhører. Eleverne opfordres til at overveje de mest almindelige overbegrebers betydning og øver samtidig stavelsesdeling. 

Materialet findes også i følgende pakker:

1/1
 

Kluddermors Kombinatoriktavler X

”Kluddermors Kombinatoriktavler X” giver barnet mulighed for at træne de mest almindelige overbegreber, og samtidig øve sig i at klappe stavelser. Herved styrkes den sproglige opmærksomhed, samt den matematisk-logiske tænkning og finmotorikken.

Materialet findes også i følgende pakker:

1/1
 

Billederne her på hjemmesiden - og i alle øvrige materialer af Forlaget Kluddermor er fra enten Pixabay, Openclipart, Shutterstock eller Wixbilleder.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

©2020 by Forlaget Kluddermor. Proudly created with Wix.com