top of page

Kluddermors Læseværksted II - Sammensatte ord & stavelser

I Kluddermors Læseværksted II skal eleverne arbejde med sammensatte ord og stavelser. Her skal eleverne bl.a. tælle stavelser på Klemmeopgaverne og Stavelsescirklerne, samle ord til sammensatte ord med Ordkløverne og Pusleordene, spille Lydspil, Stavelsesmemory og Fonemfinderleg samt skrive, klippe og klistre sig til et solidt ordkendskab med Lydkurserne. Materialerne (på nær kopimapperne) er fremstillet med henblik på laminering, og kan bruges igen og igen. Opgaverne gør det let for eleverne, eller dig som lærer, at tjekke svarene. Du downloader, kopierer og laminerer selv materialerne. Derudover skal du bruge almindelige tøjklemmer, selvklæbende velcro og blyant, lim og saks. 

 Billederne i materialerne er alle "royalty free” fra henholdvis: https://openclipart.org/, https://pixabay.com/ og https://www.freepik.com/graphicsrf

Al kopiering, analogt og digitalt, af dette materiale eller dele deraf er tilladt i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node. Kopiering, der går ud over begrænsningsreglerne i aftalen med Copydan Tekst & Node, kan alene finde sted efter forudgående aftale med Forlaget Kluddermor.

pil rød.png
bottom of page