Kluddermors Årsabonnement

til både skoler og private kunder

Kun kr. 3995,- årligt (3196,- ex. moms)

Med “Kluddermors Årsabonnement” får ALLE ansatte på skolen fri adgang til ALLE Forlaget Kluddermors over 300 materialer til en værdi af over 8000 kr. Her kan I frit anvende alle Kluddermors Læseværksteder, førskolematerialerne, Ib og Pi serien, Lydkurserne, Sprogpakken, Læringsløbene, spillene, matematikmaterialerne mm.

Med andre ord – ALT her på hjemmesiden vil blive tilgængeligt!

Som abonnementsskole får I følgende:​

- Fri download af ALLE Forlaget Kluddermors materialer for ALLE ansatte på skolen
- Et aktivt abonnement som løbende opdateres med alt det nyeste fra Forlaget Kluddermor
- Let og overskuelig tilgang til materialerne, som præsenteres i sammenhæng med de forskellige trin og områder i sprogudviklingen og læseprocessen

- Et helt nyt pædagogisk redskab til at forberede og gennemføre læseundervisningen i 0. og 1. klasse (Se Læseslangen)

Abonnementet løber over en periode på 12 måneder fra den dato, hvor aftalen indgås. Hos Forlaget Kluddermor glæder vi os til at byde DIG og din skole velkommen til Årsabonnementet.

Skærmbillede 2020-12-30 150103.jpg

Bestil her:

   Kluddermors Årsabonnement

kun kr. 

3.995,-

årligt

Kontakt

Tak for din tilmelding! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Abonnementsbetingelser:

Indhold
”Kluddermors Årsabonnement” giver alle ansatte på skolen/institutionen* mulighed for frit at downloade Forlaget Kluddermors materialer i en periode på 12 måneder fra den dato, hvor aftalen indgås. *Ved "skole/institution" forstås den pågældende matrikel, og dermed ikke et helt netværk af skoler under samme navn.

Betaling
Ved offentlige skolekøb sendes en elektronisk faktura til skolen via det EAN-nummer I oplyser. K
øbet gennemføres af BubbleMinds, da materialerne til årsabonnementet ligger på abonnementssiden BubbleMinds Skole. Når fakturaen er betalt vil du og dine kolleger modtage et brugernavn og en adgangskode  fra BubbleMinds, så I fremover nemt kan logge ind på BubbleMinds Skole.

Ved skolekøb, som foretages af ikke-offentlige institutioner, sendes en faktura pr. e-mail. Opkrævning sker forud for den aftalte periode. Ved fortsættelse af abonnementet udsender bubbleminds.dk en årlig opkrævning 30 dage før abonnementsperiodens ophør.

Abonnementsperiode
Abonnementet er gældende i en aftaleperiode på 12 måneder målt fra den dato, hvor aftalen indgås. Efter denne periode sendes automatisk en ny opkrævning ud, løbende for 12 måneder ad gangen, indtil opsigelse sker.

Loginoplysninger

Efter indgåelse og betaling af abonnementsaftalen får din skole tilsendt en ordremail, som indeholder abonnementsbetingelserne, en loginvejledning til, hvordan man tilgår siden BubbleMinds Skole, hvorfra materialerne downloades, samt en forespørgsel om, hvilke mailadresser, der skal have adgang til abonnementet. Ansatte på skolen kan ligeledes løbende koble sig på abonnementet ved at sende deres mailadresser til info@bubbleminds.dk. Efter de ansatte er registret, vil alle downloads foregå hurtigt og med få klik. Forlaget Kluddermor forbeholder sig ret til at sende månedlige mails til alle abonnementskunder. Disse mails kan til enhver tid opsiges.


Materialetyper
Abonnementet består p.t. af lidt over 300 læringsmaterialer i PDF-form. Der vil løbende blive lagt nye materialer op. Alle materialer downloades og printes af brugeren selv. Forlaget Kluddermor er ikke ansvarlig for udskriftkvaliteten, som kan variere fra printer til printer. Forlaget Kluddermor udgiver også analoge bøger og disse er tilgængelige for abonnementsbrugere i PDF-form, men ikke i analog form. 
Billederne i alle materialer af Forlaget Kluddermor er fra enten Pixabay, Openclipart eller Shutterstock.

Udskrivning og anvendelse
Det anbefales, at man gennemlæser lærervejledningen inden udskrivning, for f.eks. at blive opmærksom på, om materialet skal udskrives dobbeltsidet eller enkeltsidet. Til flere af materialerne skal benyttes lamineringspapir, klemmer, velcro, clips, modellervoks, whiteboardtusser mm. Disse elementer anskaffes af abonnenten selv, og er ikke en del af abonnementet.

Brugsret
Forlaget Kluddermor har ophavsret og enhver anden rettighed til de downloadede materialer. Brugere af abonnementet må alene anvende de downloadede materialer i egen undervisning eller i anden pædagogisk sammenhæng, på den skole/institution, som har tegnet abonnementet.
Materialerne må ikke integreres på skolens eller ansattes offentlige platforme (f.eks. hjemmesider) for dermed at gøre dem tilgængelige for tredjepart. Abonnenten må ikke sælge, overdrage, give licens til, udlåne eller på anden måde give nogen ud over den betalende skoles/institutions ansatte adgang til materialerne.

Opsigelse af abonnement
Abonnenten er berettiget til at opsige abonnementet ved udgangen af den aftalte abonnementsperiode på 12 måneder.
I løbet af abonnementsperioden er abonnementet som udgangspunkt bindende. I henhold til Forbrugeraftaleloven er der dog 14 dages fortrydelsesret efter betaling. Abonnenten anerkender og giver samtykke til, at denne fortrydelsesret bortfalder, hvis materialerne er taget i brug, herunder downloadet, inden fortrydelsesfristens udløb.