top of page
Årsabonnementet

Pris pr. skole kr. 3.196,- årligt ex moms

Med "Kluddermors Årsabonnement" får ALLE medarbejdere på skolen ubegrænset adgang til SAMTLIGE af Forlaget Kluddermors over

500 PDF-materialer til en værdi af over 10.000 kr.

Her kan I frit vælge at fordybe jer i Kluddermors Læseprogram, førskolematerialerne, Ib og Pi serien, kopisiderne, sprogmaterialerne, læringsløbene, spillene, matematikmaterialerne, årstidsmaterialerne og meget mere. Med andre ord: ALLE Kluddermors over 500 PDF-materialer vil være tilgængelige for jer!

Som abonnementsskole får I følgende fordele:

🔑 Frigør forberedelsestid: Med vores årsabonnement behøver du ikke længere bruge timer på at skabe undervisningsmaterialer fra bunden. Alt er omhyggeligt udarbejdet og klar til brug.

📚 Læringsmål: Vores indhold er ikke blot sjovt, men også lærerigt. Alt er skabt i overensstemmelse med folkeskolens Fælles mål, så børnene udvikler sig, mens de leger.

🌈 Månedens materialer: Vores månedsside præsenterer dig for nye undervisningsidéer og månedsmaterialer, der kan give din undervisning et friskt pust.

🧰 Individuel tilpasning: Du kan tilpasse vores materialer til hver af dine elevers individuelle behov og kognitive udviklingsalder, og dermed skabe en differentieret undervisning, der tilgodeser hver enkelt elev.

🥇 Først til mølle: Som årsabonnent får du adgang til Kluddermors nyeste materialer før alle andre. Hver måned lægger vi nye inspirerende materialer på siden, som i første omgang kun er tilgængelige for vores årsabonnenter.

Ønsker du en mere effektiv og inspirerende undervisning?

Udfyld formularen og bestil dit årsabonnement allerede i dag!

Abonnementet løber over en 12-måneders periode fra den dato, hvor aftalen indgås. Hos Forlaget Kluddermor ser vi frem til at byde DIG og din skole velkommen til Kluddermors Årsabonnement.

happy-teacher-listening-her-students.jpg
_edited.jpg

Bestil her:

  Kluddermors Årsabonnement

Pris pr. skole kr. 3.196,- årligt ex moms

Tak for din tilmelding! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

I mellemtiden kan du evt. se videoen nedenfor, som viser hvordan årsabonnementet fungerer. Husk også at læse abonnementsbetingelserne.

Abonnementsbetingelser:

Indhold
”Kluddermors Årsabonnement” giver alle ansatte på skolen/institutionen* mulighed for frit at downloade Forlaget Kluddermors materialer i en periode på 12 måneder fra den dato, hvor aftalen indgås. *Ved "skole/institution" forstås den pågældende matrikel, og dermed ikke et helt netværk af skoler under samme navn.

Betaling
Ved offentlige skolekøb sendes en elektronisk faktura til skolen via det EAN-nummer I oplyser. Når fakturaen er betalt skal skolen vælge et fælles brugerlogin til alle ansatte, som skal bestå af skolens mail, samt en adgangskode, som skolen selv vælger. V.hj.a. dette fælles brugerlogin kan alle ansatte på skolen løbende logge ind på forlagetkluddermor.com/årsabonnementet, og downloade efter behov.

Ved skolekøb, som foretages af ikke-offentlige institutioner, sendes en faktura pr. mail. Opkrævning sker forud for den aftalte periode. Ved fortsættelse af abonnementet udsender Forlaget Kluddermor en årlig opkrævning ca. 20 dage før abonnementsperiodens ophør.

 

Rabatter og kampagner: Enkelte abonnementer kan af særlige hensyn være solgt med rabat eller i forbindelse med en kampagne. Rabatter gælder, med mindre andet er skriftligt aftalt, kun i forbindelse med første betalingsperiode, herefter vil rabatten bortfalde eller justeres mod den til enhver tid gældende pris.

Abonnementsperiode
Abonnementet er gældende i en aftaleperiode på 12 måneder målt fra den dato, hvor aftalen indgås. Efter denne periode sendes automatisk en ny opkrævning ud, løbende for 12 måneder ad gangen, indtil opsigelse sker.

Loginoplysninger

Efter indgåelse og betaling af abonnementsaftalen får skolen/institutionen tilsendt en ordremail, som indeholder abonnementsbetingelserne, samt en loginvejledning til, hvordan man opretter sig på hjemmesiden, og siden tilgår forlagetkluddermor.com/årsabonnementet, hvorfra materialerne downloades. Alle ansatte på skolen kan løbende logge sig på abonnementet med det fælles brugerlogin. 


Materialetyper
Abonnementet består af mere end 500 læringsmaterialer i PDF-form. Der vil løbende blive lagt nye materialer op. Årstidens materialer vil være at finde på den aktuelle årstid. Alle materialer downloades og printes af brugeren selv. Forlaget Kluddermor er ikke ansvarlig for udskriftkvaliteten, som kan variere fra printer til printer. Forlaget Kluddermor udgiver også analoge bøger og disse er tilgængelige for abonnementsbrugere i PDF-form, men ikke i analog form. 
Billederne i alle materialer af Forlaget Kluddermor er "royalty free photos" fra enten Pixabay, Openclipart, Freepik eller Shutterstock.

Udskrivning og anvendelse
Det anbefales, at man gennemlæser lærervejledningen inden udskrivning, for f.eks. at blive opmærksom på, om materialet skal udskrives dobbeltsidet eller enkeltsidet. Til flere af materialerne skal benyttes lamineringspapir, klemmer, velcro, clips, modellervoks, whiteboardtusser mm. Disse elementer anskaffes af abonnenten selv, og er ikke en del af abonnementet.

Brugsret
Forlaget Kluddermor har ophavsret og enhver anden rettighed til de downloadede materialer. Brugere af abonnementet må alene anvende de downloadede materialer i egen undervisning eller i anden pædagogisk sammenhæng, på den skole/institution, som har tegnet abonnementet.
Materialerne og skolens brugerlogin må ikke integreres på skolens eller de ansattes offentlige platforme (f.eks. hjemmesider og sociale medier) for dermed at gøres tilgængelige for tredjepart. Abonnenten må ikke sælge, overdrage, give licens til, udlåne eller på anden måde give nogen ud over den betalende skole/institution adgang til materialerne.

 

Copydan

Al kopiering, analogt og digitalt, af dette materiale eller dele deraf er tilladt i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node.

Kopiering, der går ud over begrænsningsreglerne i aftalen med Copydan Tekst & Node, kan alene finde sted efter forudgående aftale med Forlaget Kluddermor.


Opsigelse af abonnement
Abonnenten er berettiget til at opsige abonnementet ved udgangen af den aftalte abonnementsperiode på 12 måneder.
I løbet af abonnementsperioden er abonnementet som udgangspunkt bindende. I henhold til Forbrugeraftaleloven er der dog 14 dages fortrydelsesret efter betaling. Abonnenten anerkender og giver samtykke til, at denne fortrydelsesret bortfalder, hvis materialerne er taget i brug, herunder downloadet, inden fortrydelsesfristens udløb.

Abonnementsbetingelser
bottom of page