top of page
åbent Konvolut

Din datter har Downs Syndrom og vil derfor ikke kunne …. (to siders liste blev udleveret med Annas begrænsninger af en sygeplejerske) Sådan startede mit liv som nybagt mor til Anna.

Jeg blev, fra Anna var nyfødt, gjort opmærksom på at Annas alvorlige diagnose betød, at hun var ude af stand til det meste af det, som typiske børn kan. F.eks. kan kun ganske få med hendes diagnose læse og skrive. Nogle får aldrig et sprog.

Heldigvis har Anna vha. Kluddermors materiale nu vist at hendes potentiale er langt større.

Anna viste øjeblikkeligt interesse for at lære noget, da hun blev præsenteret for Kluddermors materiale. Hun kalder det ”at lege”, når vi sidder sammen med det. Derfor kan Anna sagtens koncentrere sig en time ad gangen, hvilket er flot, da netop børn med Downs har svært ved at holde fokus og har en dårlig koncentrationsevne.

Træningen med Kluddermors materiale har ført til at Anna i dag kan alfabetet, skriver små sætninger og læser små lydrette bøger. For nyligt blev hun testet (Hogrefe test med 90 spørgsmål), som hun klarede rigtig flot.

Anna er ret bevidst om, at hun bliver bedre når hun træner med Kluddermors materiale og hendes begejstring og den glæde hun viser når hun opnår sine mål er en fornøjelse at opleve. Materialet fra Kluddermor er udarbejdet så børn som Anna næsten altid får en succesoplevelse.

Anna træner næsten dagligt med Kluddermors materiale. Så hvem ved hvor langt vi når med en pige ingen troede ville få et sprog og slet ikke kunne lære at læse eller skrive?

 Stor tak til ”Kluddermor” for alt det flotte materiale du fortsætter med at lave. Materiale til enhver årstid og enhver lejlighed.

Det har været med til at sikre at jeg får en pige der hele tiden bliver mere selvhjulpen og  dermed øget hendes livskvalitet.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale materielaet fra Kluddermor, hvis man ønsker at styrke sit barns læring samtidigt med at både den voksne og barnet har sjove stunder sammen.  Et materiale der har gjort en verden til forskel.

 

Mange venlige hilsner

Charlotte Ryberg

bottom of page