Materialer til børnehavernes skolegrupper og specialskolerne

 

Forlaget Kluddermor har specialiseret sig i at fremstille materialer, med en legepræget tilgang til læring, som kan være med til at udvikle børns sproglige og fonologiske kompetencer helt ned til 4-5 års alderen. 
Førskolematerialerne er særligt rettet mod børn i børnehavernes skolegrupper og specialskolerne, som her får mulighed for fordybelse i henholdsvis kommunikation, former og farver, overbegreber, forholdsord, omverdensbevidsthed, finmotorik, rimord, alfabetet, forlyde, sammensatte ord, talforståelse og logisk tænkning.
I førskolematerialerne er det ikke læsning, der er i centrum. Der er derimod fokus på, at børnene træner sprog, logisk tænkning og samarbejde. 
Det store udvalg af førskolematerialer har en legepræget tilgang til de faglige grundbegreber og er let og logisk opbygget, således at børn helt ned til fire-femårsalderen kan arbejde skoleforberedende. 
Kluddermors to Førskolepakker som ses nedenfor indeholder i alt 80 forskellige røre-gøre-materialer og spil, hvoraf de fleste er femstillet mhp. laminering. Tryk på pakkerne for at komme videre til køb.
 

førskolepakke I
førskolepakke II
1/1