top of page

Materialer til børnehavernes skolegrupper og specialskolerne

Førskolepakkerne
Førskoleklasse

Forlaget Kluddermor har specialiseret sig i at fremstille materialer, med en legepræget tilgang til læring, som kan være med til at udvikle børns sproglige og fonologiske kompetencer helt ned til fireårsalderen. 
Førskolematerialerne er særligt rettet mod børn i børnehavernes skolegrupper og specialskolerne, som her får mulighed for fordybelse i henholdsvis kommunikation, former og farver, overbegreber, forholdsord, omverdensbevidsthed, finmotorik, rimord, alfabetet, forlyde, sammensatte ord, talforståelse og logisk tænkning.
I førskolematerialerne er det ikke læsning, der er i centrum. Der er derimod fokus på sprogstimulering, fonologisk opmærksomhed, logisk tænkning og samarbejde. Det store udvalg af førskolematerialer har en legepræget tilgang til de faglige grundbegreber og er let og logisk opbygget, således at børn helt ned til fire-femårsalderen kan arbejde skoleforberedende. 

Forlaget Kluddermor udgiver både gratis materialer og betalingsmaterialer (se striben nedenfor)

Alle Forlaget Kluddermors materialer er beskyttet af lov om ophavsret og kan kopieres i henhold til gældende Copydan Tekst & Node-aftaler.