top of page

Kluddermors Læseværksted III - Vokalerne

I Kluddermors Læseværksted III skal eleverne arbejde med vokalerne og deres lyde. Her skal eleverne bl.a. rulle modellérvokskugler til Sprogblomsterne, samle vokalerne med Puslekortene og Puslealfabetet, dreje vokalordene frem på Uglehjulene samt skrive, klippe og klistre sig til et solidt vokalkendskab med Lydkurset og Evighedshjulene. Materialerne (på nær kopimappen Lydkurset) er fremstillet med henblik på laminering, og kan bruges igen og igen. Opgaverne gør det let for eleverne, eller dig som lærer, at tjekke svarene. Du downloader, kopierer og laminerer selv materialerne. Derudover skal du bruge almindelige tøjklemmer, "soldaterben" og et par boardmarkerpenne til whiteboards. Til Lydkurset anvendes blyant, lim og saks.

 Billederne i materialerne er alle "royalty free” fra henholdvis: https://openclipart.org/, https://pixabay.com/ og https://www.freepik.com/graphicsrf

Al kopiering, analogt og digitalt, af dette materiale eller dele deraf er tilladt i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node. Kopiering, der går ud over begrænsningsreglerne i aftalen med Copydan Tekst & Node, kan alene finde sted efter forudgående aftale med Forlaget Kluddermor.

pil rød.png
bottom of page