top of page

Kluddermors Læseværksted VI - Ord på to bogstaver

I Kluddermors Læseværksted VI skal eleverne bruge deres nye viden om fonemsammensætning til at kunne afkode ord på to bogstaver. Lad eleverne dreje svarene frem på Drejeskiverne, skrive egne ord på Evighedstavlerne og Ordklemmerne, stave på Griffeltavlerne, sætte klemmer på Klemmeopgaverne og spille med Ordlotteriet, Solsystemet og Staveplaneten. Materialerne er alle fremstillet med henblik på laminering, og kan bruges igen og igen. Opgaverne gør det let for eleverne, eller dig som lærer, at tjekke svarene. Du downloader, kopierer og laminerer selv materialerne. Derudover skal du bruge almindelige tøjklemmer, "soldaterben", selvklæbende velcro og et par boardmarkerpenne til whiteboards.

 Billederne i materialerne er alle "royalty free” fra henholdvis: https://openclipart.org/, https://pixabay.com/ og https://www.freepik.com/graphicsrf

 Al kopiering, analogt og digitalt, af dette materiale eller dele deraf er tilladt i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node. Kopiering, der går ud over begrænsningsreglerne i aftalen med Copydan Tekst & Node, kan alene finde sted efter forudgående aftale med Forlaget Kluddermor.

bottom of page