top of page

Kluddermors Læseværksted VII - Sætninger med ord på to bogstaver

I Kluddermors Læseværksted VII skal eleverne bruge deres nye viden om fonemsammensætning til at kunne afkode ord på to bogstaver, og genkende dem i en sætning. Lad eleverne dreje sætningerne frem i Drejebøgerne, sætte klemmer i Klemmebøgerne og Læseklemmerne, konstruere små sætninger på Læringstavlerne og ikke mindst fordybe sig i Ib og Pi-seriens bøger, hæfter og spil. 

Materialerne er alle fremstillet med henblik på laminering, og kan bruges igen og igen. Opgaverne gør det let for eleverne, eller dig som lærer, at tjekke svarene. Du downloader, kopierer og laminerer selv materialerne. Derudover skal du bruge almindelige tøjklemmer, "soldaterben" og selvklæbende velcro.

Billederne i materialerne er alle "royalty free” fra henholdvis: https://openclipart.org/, https://pixabay.com/ og https://www.freepik.com/graphicsrf

Al kopiering, analogt og digitalt, af dette materiale eller dele deraf er tilladt i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node. Kopiering, der går ud over begrænsningsreglerne i aftalen med Copydan Tekst & Node, kan alene finde sted efter forudgående aftale med Forlaget Kluddermor.

bottom of page